Studievejledning

Dårligt gennemsnit

12. marts 2014 af XoXo12 (Slettet)
Hej alle sammen! Som mange andre 3g'er, bliver jeg også student til sommer. Men jeg har er forfærdeligt gennemsnit, det ligger på 2,7.. Kæmper for at få højre karakter, men det er også begrænset, hvad jeg kan forbedre.

Den uddannelse, jeg skal ind på senere, kræver ikke noget gennemsnit, men er rigtig ked af jeg måske kun kommer ud med et gennemsnit på 3 :-(

Ville blive rigtig glad for råd, hvis nogen hat været i ligne situation??

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2014 af Hebi

Hvis uddannelsen du gerne vil ind på ikke kræver et gennemsnit, kan du være ret så ligeglad. Derimod kan og bør du se universitetet som en frisk start, hvor alle dine dårlige karakterer ''forsvinder'', og du på ny kan gå i gang med noget nyt, og klare dig bedre, end du har gjort på gymnasiet, hvis du arbejder hårdt :-).

Dog bliver jeg nødt til at pointere overfor dig, at en videregående uddannelse som hovedregel, altid er langt højere rent arbejdsmæssigt end gymnasiet, og at du derfor skal være indstillet på, at knokle hårdt. Nu ved jeg selvfølgelig ikke HVORFOR du endte med et så lavt gennemsnit, men du skal være indstillet på, fra nu af, at prioritere din uddannelse meget højere end du har gjort tidligere.

Af ren nysgerrighed må jeg spørge om, hvad det er du gerne vil læse bagefter? Og hvorfor du endte med et så lavt gennemsnit?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2014 af Savior123 (Slettet)

Hvordan er det muligt at få 2.7 i gennemsnit? :)


Svar #3
17. marts 2014 af XoXo12 (Slettet)

Jeg vil rigtig gerne være optiker, men skal lige have sabbatår, hvor jeg bare skal arbejde og evt. Få job hos en optiker.
Og har haft en depression og haft en lære der kørt ekstremt hårdt på mig, ikke fagligt men personligt.

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2014 af Savior123 (Slettet)

Det er da absurd. Den lærer burde fyres på stedet >:( Hvordan kørte hun på dig personligt? Er der ikke også andre lærer der vurdere dig, for regner ikke med at det kun er en lærer der har trukket dit karakter så langt ned... nu hvor du gerne vil være optikker, så betyder karakterne ikke noget, men alligevel en smule absurd.


Skriv et svar til: Dårligt gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.