Matematik

geometri

12. marts 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet) - Niveau: A-niveau

ABC and A'B'C' are similar triangles. If angle b = 3x-45 and angle b' = 2x-10, what is angle b?

a) 35
b) 15
c) 60
d) 45

What is the sum of the exterior angles of a 10 sided polygon?

a) 100
b) 360
c) 1440
d) 180

Steve is designing a backpack and needs to determine the length of the adjustable strap that connects the shoulder strap to the backpack. The length of the backpack is 10 inches, and the shoulder strap is 11 inches. Which is not a possible length for the connecting adjustable strap?

a) 19
b) 22
c) 10
d) 11


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2014 af PeterValberg

se denne tråd [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
12. marts 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

tak


Svar #3
12. marts 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

`men der er ingen svar


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2014 af PeterValberg

Jeg hentydede til en tråd, hvori du (igen) bare skrev opgaventeksten
uden at fortælle os, hvad problemet var, hvad du havde prøvet og hvad
du var nået frem til at resultater (jf. betingelserne for oprettelse af
spørgsmål på portalen).

Du kan da umuligt forvente, at du bare kan "smide" dine opgaver herud
og få os til at lave dem ? 

PS.: svaret til den første er: c) 60º

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

I din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1454940 har du fået vink til en af opgaverne, der skulle sætte dig i stand til at komme videre med din egen løsning af opgaverne.

I den første opgave, da trekanterne er ensvinklede, løser man ligningen b = b' .


Skriv et svar til: geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.