Matematik

Forkort ligning.

16. marts 2014 af SamX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Forkort den mest muligt :A* A-2 *A3
                                                                            3                          3
Forkort den mest muligt: (2*b)3 +3*a*(\frac{a3}{a}                 \frac{a3}{a} - b



 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke tale om en ligning, men om et udtryk. Prøv at skrive det på en mere forståelig måde. Brug redigeringsknappen fx til at bygge udtrykket.


Svar #2
16. marts 2014 af SamX (Slettet)

Sådan her - det sidste jeg mangler i opgaven:

A^{a} * a - 2 * a^{^{3}}

(2*b)^{^{3}} + 3 * a (\frac{a^{3}}{a})^{3} - b^{3}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Lad vre med at blande store og små bogstaver sammen for den samme størrelse. Sammenholdt med #0 mener du sikkert

1) a2·a - 2a3

Benyt en potensregneregel og træk sammen.

I 2) benyttes også potensregneregler.


Skriv et svar til: Forkort ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.