Matematik

10 i minus-ottende?

17. marts 2014 af MetteOst (Slettet) - Niveau: C-niveau

Okay så min lommeregner siger at 10^-8 er = 100.000.000 som er det samme som 10^8, kan det passe, eller fatter min lommeregner bare hat? Er det i virkeligheden -100.000.000?

Mange tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2014 af stranddart (Slettet)

10^(-8) = 0,00000001.


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Bemærk

10-8 = 1 / 108 = 1 / 100.000.000 = 0,00000001


Svar #3
17. marts 2014 af MetteOst (Slettet)

Mange tak, havde jeg aldrig selv fundet ud af :)


Skriv et svar til: 10 i minus-ottende?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.