Matematik

Hvad betyder disse spørgsmål

17. marts 2014 af nelarsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem f(10)

Løs ligingen f(x) = 18


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man skal beregne funktionsværdien f(10) ved at indsætte x = 10 i funktionens forskrift.

Dernæst skal man løse ligningen f(x) = 18, dvs. man skal bestemme den eller de værdier af x, for hvilke funktionesværdien f(x) er lig med 18 .

Noget tilsvarende fik du forklaret i en tidligere tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1450821


Skriv et svar til: Hvad betyder disse spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.