Matematik

Redegørelse

18. marts 2014 af chanelcoco (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan redegør man fx for brug af en bestemt potensregel i et regnestykke??
 

Og hvordan løser man dette stykke: (1/2)3*24*3

eller andre hvor både det hele tal og de tal som står i potens er forskellige?? :)

var syg i hele forløbet, så er lidt lost i det her


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2014 af PeterValberg

\left(\frac12 \right )^3\cdot 2^4\cdot 3^3=\frac{1^3}{2^3} \cdot 2^4\cdot 3^3=\frac{1\cdot 2^4\cdot 3^3}{2^3}=2\cdot 3^3=54

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
18. marts 2014 af chanelcoco (Slettet)

kan du også være venlig og fortælle mig hvordan man redegører for fx dette?(redegørelsen skal indeholde redegørelse for valg at potensregel)

tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2014 af PeterValberg

\left(\frac{a}{b} \right )^n=\frac{a^n}{b^n}

\frac{a^n}{a^m} =a^{n-m}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Redegørelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.