Matematik

Reducering!

18. marts 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der vil tjekke om jeg har gjort det rigtigt? Har vedhæftet min opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2014 af Alex4 (Slettet)

Siden du allerede skriver i Maple kunne du så ikke få den til at tjekke det for dig? Ifølge Mathematica så er den god nok, og så ser jeg ingen grund til at tjekke efter i hånden.

I nr. 2 ville jeg nok lige have følgende med, bare for at have en mellemregning.

\frac{3mp}{mp + mh} = \frac{3mp}{m(p + h)} = \frac{3p}{p + h}


Svar #2
18. marts 2014 af Manu0407 (Slettet)

Jeg aner ikke hvordan man tjekker det i maple.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

1) 2x·(x+y) - (x+y)2 = (2x - (x+y))·(x+y) = (x-y)·(x+y) = x2 - y2 .

I nr 2 skal man medtage forbeholdet m ≠ 0 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2014 af Alex4 (Slettet)

To be fair, det gør jeg heller ikke...

Gå ind på http://www.wolframalpha.com og skriv: "Simplify[2x(x + y) - (x + y)^2]"


Svar #5
18. marts 2014 af Manu0407 (Slettet)

Tusind tak! 


Skriv et svar til: Reducering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.