Matematik

når y = 0 i en graf

20. marts 2014 af lottebc1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Min opgave:

Løs grafisk ligning 4 / x = 0

Men kurven på grafen rører aldrig x aksen så ved ikke lige hvordan den skal løses?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er så ingen løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2014 af SuneChr

# 0

Opgaven burde, mere korrekt, have været stillet som:
Er det muligt, at løse ligningen  4/x = 0  grafisk?  Begrund dit svar.
"Kurven på grafen" ,  sig enten kurven eller grafen.


Skriv et svar til: når y = 0 i en graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.