Matematik
Massefylde
23. marts 2014 af
Nanns1 (Slettet)
-
Niveau: 7. klasse
Hjælp jeg har brug for hjælp til matematik.
Jeg har om massefylde og kan virkelig ikke finde ud af det. Jeg har en række opgaver jeg håber at der en en eller flere der vil hjælpe mig med :).
Jeg har om massefylde og kan virkelig ikke finde ud af det. Jeg har en række opgaver jeg håber at der en en eller flere der vil hjælpe mig med :).
Vedhæftet fil: image.jpg
Svar #1
23. marts 2014 af 123434 (Slettet)
10cm=1dm
dm3=l
3dm*4dm*10dm=120dm3=120 l
eller
30cm*40cm*100cm=120000cm3/1000=120dm3=120 l
Skriv et svar til: Massefylde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
