Kemi
Konduktometrisk titrering
27. november 2005 af
AC_CA (Slettet)
Klorin (NaOH+cl) titreres med HCL
Jeg skal beregne NaOH i klorin ud fra 1. ækvivalenspunkt som = 0,000638L HCL.
HCL = 0,5M.
Jeg har regnet at 0,000638L * 0,5M = 3,19*10^-4.
n(HCL) = n(NaOH)
C(NaOH) = n/V
Men hvilken volume skal jeg dividerer med. Kun NaOH som = 0,005L
eller NaOH + vand som vi har blandet det med = 0,005L + 0,06L
eller NaOH + det tilsatte HCL = 0,005L + 0,000638L
???????
Jeg skal beregne NaOH i klorin ud fra 1. ækvivalenspunkt som = 0,000638L HCL.
HCL = 0,5M.
Jeg har regnet at 0,000638L * 0,5M = 3,19*10^-4.
n(HCL) = n(NaOH)
C(NaOH) = n/V
Men hvilken volume skal jeg dividerer med. Kun NaOH som = 0,005L
eller NaOH + vand som vi har blandet det med = 0,005L + 0,06L
eller NaOH + det tilsatte HCL = 0,005L + 0,000638L
???????
Skriv et svar til: Konduktometrisk titrering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
