Fysik

HJælp!!! til fysik

24. marts 2014 af Hareishan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan laver man en god graftolkning på en linæer regression, det vil hjælpe mig rigtig meget, hvis der er nogen der gad at hjælpe mig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Når man har bestemt koefficienterne i en lineær forskrift y = ax + b , ved man, at a er hældningskoefficienten og b er starværdien, dvs.

        a = Δy / Δx ,

        b = y(0) .


Skriv et svar til: HJælp!!! til fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.