Kemi
Dichlor
28. november 2005 af
AC_CA (Slettet)
Beregn hvor mange gram Cl2, der kan dannes af 5,0mL Klorin:
NaClO(aq) + 2HCl (aq) NaCl (aq) + Cl2 (g) + H2O (l)
n(NaClO)= 0,0032mol
n(NaClO) = n(Cl2)
m(Cl2) = 0,0032mol * 70,9g/mol
m(Cl2) = 0,22688g
Kan dette passe??
NaClO(aq) + 2HCl (aq) NaCl (aq) + Cl2 (g) + H2O (l)
n(NaClO)= 0,0032mol
n(NaClO) = n(Cl2)
m(Cl2) = 0,0032mol * 70,9g/mol
m(Cl2) = 0,22688g
Kan dette passe??
Skriv et svar til: Dichlor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
