Tysk

tysk brev

29. november 2005 af Delija (Slettet)
kommentar eller rettelse tak



Fitness Company
Rostocker Strasse 185
19063 Schwerin

BA 2 August
Private Berufsakademie
Für Fitness & Freizeit GmbH
Am Liedersberg 21
66399 Mandelbachtal

Sehr geehrter Herr Schöller
Vielen Dank für Ihren Brief vom 25.05.04

Ich arbeitet in das Fitness Company in Schwerin als eine freizeit arbeit. Ich hatte mit Fitness jahrelang arbeitet, und wollen eine Studium mit dieser Beruf fertig stellen. Ich wollen gern eine Ausbildung als ein Fitnessökonom bleiben und ist sehr interessiert in euer Studium. Weil mann Geld verdienen kann, bist ihr sehr interessiert, weil ich für meine Freizeitbeschäftigungen viel geld benötigen hat.
Ich wundern ob da ist speziell Forderung, es genügen mussen. Wenn startet die Studium und wann ist die Zeitpunkt für die start. Ich hatte eine Probleme, eine Wohnung zu finden, und ich will frage ob ihr eine Wohnung zu mir finden.

Ich freuen mir zu hören von Sie.


Mit freundlichen Grüßen
George Lopez

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2005 af danielruhmann (Slettet)

Hej,

hvis du vedlægger den danske tekst, skal jeg nok se det igennem inden midnat.

Svar #2
29. november 2005 af Delija (Slettet)

Mange tak for dit brev fra 25.05.04

Jeg arbejder i Fitness Company i Schwerin som et fritidsjob. Jeg har arbejdet med fitness i årevis, og vil gerne tage en uddannelse som fitnessøkonom og er meget interesseret i jeres tilbud. Fordi man kan tjene penge, er jeg meget interesseret fordi jeg bruger mange penge på mine fritidsaktiviteter. Jeg undrer mig over om der er nogle specielle krav som jeg skal opfylde. Hvornår starter Uddannelsen, jeg har nogle problemer med at finde en lejlighed og jeg ville spørge jer om, i eventuelt kunne finde en lejlighed til mig.

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2005 af danielruhmann (Slettet)

der er lidt at se på:

Ich arbeitet (KASUS) in das (PRÆPOSITION) Fitness Company in Schwerin als eine freizeitarbeit (BRUG ET ANDET ORD). Ich hatte mit Fitness jahrelang arbeitet (FØR NUTID = GE+KORT TILLÆGSFORM), und wollen (KASUS) eine (DAS STUDIUM = EIN) Studium mit dieser Beruf (PRÆPOSITIONEN STYRER DATIV = MIT DIESEM) fertig stellen (FERTIGMACHEN). Ich wollen (KASUS) gern eine Ausbildung als /ein/ Fitnessökonom bleiben (BLEIBEN/WERDEN, DU SKAL BRUGE WERDEN, DA DER ER TALE OM EN ÆNDRING) und ist (KAUS) sehr interessiert in euer Studium (INTERSSIERT AN). Weil mann (MAN = man | MANN = MAND) Geld verdienen kann, bist ihr (KASUS) DARAN sehr interessiert, weil ich für meine Freizeitbeschäftigungen viel geld (SUBSTANTIVER MED STORT) benötigen hat (KASUS).
Ich wundern (KASUS) (KOMMA), ob da ist (LEDSÆTNING = FINITTE VERBUM TIL SIDST) speziell (ADJEKTIVERNES DEKLINATION) Forderung, es genügen mussen (KAUS). Wenn (IKKE DET ENGENSKE WHEN, MEN DET TYSKE WANN = HVORNÅR) startet die Studium (ANFANGEN (ER LØST SAMMENSAT OG LYDER BEDRE END STARTEN)) und wann ist die Zeitpunkt für die start (BRUG ET ANDET UDTRYK). Ich hatte eine Probleme (DAS PROBLEM = ICH HATTE EIN PROBLEM), eine Wohnung zu finden, und ich will frage (DET INFINTTE VERBUM = FRAGEN) (KOMMA) ob ihr MIR eine Wohnung /zu mir/ finden KÖNNEN.

Ich freuen (KASUS) (FREUEN SICH AUF+A ETWAS) /mir/ MICH, VON IHNEN ZU HÖREN.


Mit freundlichen Grüßen
George Lopez

Svar #4
30. november 2005 af Delija (Slettet)

Hej har prøvet at rette men er ikke helt sikker på hvad du mener med Kasus?? Også den anden sætning jeg har sat med rød er jeg i tvivl med, ellers ser det fint ud nu? Og tak for hjælpen indtil videre!



Vielen Dank für Ihren Brief vom 25.05.04

Ich wolle zu dem erste, sage dass der Brief für mich ist eine grosse Möglichkeit, weil ich von mein Kindheit auf hatte mich beschäftige mit Fitness. Ich hatte in meiner früher Jobs, immer mit Menschen arbeit, so davon kann ich ein Vorteil habe.
Ich arbeite in das Fitness Company in Schwerin wie eine freizeitarbeit. Ich hatte mit Fitness jahrelang arbeite , und wolle ein Studium mit diesem Beruf fertigmachen. Ich wolle gern eine Ausbildung als ein Fitnessökonom werden und ist DETTE(KAUS) sehr interessiert an euer Studium. Weil man Geld verdienen kann, bin ich daran sehr interessiert, weil ich für meine Freizeitbeschäftigungen viel Geld benötigen habe.
Ich trainiere viel in die Natur, manchmal jogge ich und spendiere viele Stunde an die Natur zu kennenlernen. Deshalb ist es für mich eine Vorteil, bei Ihnen tranieren können. Ich möchte auch gern an die Studium, wie ich eine Fitness Center treibe, weil ich in die Zukunft eine Firma gründen solle. Deshalb hoffe ich gute Informationen zu bekommen

Ich wundern, dette (KASUS), ob da ist og dette (LEDSÆTNING = FINITTE VERBUM TIL SIDST) speziell (ADJEKTIVERNES DEKLINATION) Forderung, es genügen muss.Wann anfangen die Studium und wo lang ist die Zeitdauer dem Studium. Ich hatte ein Problem, eine Wohnung zu finden, und ich will frage, ob ihr mir eine Wohnung finden können.

Ich freuen mich von Ihnen zu hören.

Mit freundlichen Grüßen
George Lopez

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2005 af danielruhmann (Slettet)

Hej Delija

Jeg har skrevet forkert. Alle stederne, hvor der står kasus, skal der står kongruens.

Fx. hedder det ikke:
Ich hat, men ich habe.. Det er kongruens. Der skal være overensstemmelse mellem tal og person.

Jeg retter det i morgen på et eller anden tidspunkt. For det ser endnu ikke helt fint ud.

Svar #6
02. december 2005 af Delija (Slettet)

Hej ville du rette det fordi skulle aflevere igår


Mvh Delija

Svar #7
03. december 2005 af Delija (Slettet)

Har oversat det til dansk! hvads er uforståeligt?



Mange tak for jeres fra 25.05.04

Jeg vil først sige at jeres brev åbner nye muligheder for mig, fordi jeg fra min barndom af har beskæftiget mig med Fitness. Jeg har i mine tidligere jobs altid med mennesker arbejdet. Så derfra kan jeg have en fordel. Jeg arbejder i Fitness Company i Schwerin som et fritidsjob. Jeg har arbejdet med fitness i årevis, og vil gerne tage en uddannelse som fitnessøkonom og er meget interesseret i jeres tilbud. Fordi man kan tjene penge, er jeg meget interesseret fordi jeg bruger mange penge på mine fritidsaktiviteter. Jeg træner meget i naturen, nogen gange jogger jeg og bruger mange timer på at lære naturen at kende. Derfor er det for mig en fordel, at kunne træne hos jer. Jeg vil også gerne på studiet fordi jeg gerne vil lære hvordan man driver et fitness center fordi jeg i fremtiden vil opstarte et firma. Derfor behøver jeg gode informationer.

Jeg undrer mig over om der er nogle specielle krav som jeg skal opfylde. Hvornår starter Uddannelsen, jeg har nogle problemer med at finde en lejlighed og jeg ville spørge jer om, i eventuelt kunne finde en lejlighed til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra jer




Vielen Dank für Ihren Brief vom 25.05.04

Ich wolle zu dem erste, sage dass der Brief für mich ist eine grosse Möglichkeit, weil ich von mein Kindheit auf hatte mich beschäftige mit Fitness. Ich hatte in meiner früher Jobs, immer mit Menschen arbeit, so davon kann ich ein Vorteil habe.
Ich arbeite in das Fitness Company in Schwerin wie eine freizeitarbeit. Ich hatte mit Fitness jahrelang arbeite , und wolle ein Studium mit diesem Beruf fertigmachen. Ich wolle gern eine Ausbildung als ein Fitnessökonom werden und ist DETTE(KAUS) sehr interessiert an euer Studium. Weil man Geld verdienen kann, bin ich daran sehr interessiert, weil ich für meine Freizeitbeschäftigungen viel Geld benötigen habe.
Ich trainiere viel in die Natur, manchmal jogge ich und spendiere viele Stunde an die Natur zu kennenlernen. Deshalb ist es für mich eine Vorteil, bei Ihnen tranieren können. Ich möchte auch gern an die Studium, wie ich eine Fitness Center treibe, weil ich in die Zukunft eine Firma gründen solle. Deshalb hoffe ich gute Informationen zu bekommen

Ich wundern, dette (KASUS), ob da ist og dette (LEDSÆTNING = FINITTE VERBUM TIL SIDST) speziell (ADJEKTIVERNES DEKLINATION) Forderung, es genügen muss.Wann anfangen die Studium und wo lang ist die Zeitdauer dem Studium. Ich hatte ein Problem, eine Wohnung zu finden, und ich will frage, ob ihr mir eine Wohnung finden können.

Ich freuen mich von Ihnen zu hören.



Skriv et svar til: tysk brev

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.