Matematik

trekantsberegninger

29. november 2005 af Stinnie (Slettet)
I trekant ABC er AH højden fra. det oplyses at AH=BH=4, og at AC=20.
-beregn de manglende sider og vinkler
(hvilket jeg har gjort)
-beregn arealet af trekant ABC
A=47,2

en linie m er parallel med BC, og den deler trekant ABC i to figurer med lige store arealer.
-beregn afstanden mellem m og BC.

figurernes areal må være 23,6
afstanden må så være højden efter den er delt. men hvordan beregnes det?

Svar #1
29. november 2005 af Stinnie (Slettet)

I need some help. anyone?

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2005 af | Sveegaard | (Slettet)

Hmm, jeg kan huske noget om en formel, som bestemmer arealet vha. to sider og cos til en vinkel.

Kan desværre ikke huske den i skrivende stund :(

Svar #3
29. november 2005 af Stinnie (Slettet)

okay, men jeg kender jo kun en side i det sidste spørgsmål?

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2005 af Daniel van Fladmose (Slettet)

Du kender ingen vinkler?

Svar #5
29. november 2005 af Stinnie (Slettet)

jo du kender vinkel a=123,47grader, b=45grader og c=11,53grader

Svar #6
29. november 2005 af Stinnie (Slettet)

I need some help. anyone?

Svar #7
30. november 2005 af Stinnie (Slettet)

please... er der ikke en eller anden der vil hjælpe?

Svar #8
30. november 2005 af Stinnie (Slettet)

overhovedet ingen der har nogen ide om hvordan den kan løses?

en linie m er parallel med BC, og den deler trekant ABC i to figurer med lige store arealer.
-beregn afstanden mellem m og BC.

Svar #9
30. november 2005 af Stinnie (Slettet)

er virkelig lost - ingen der vil hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #10
01. december 2005 af Daniel van Fladmose (Slettet)

Du kan jo bruge Sinus, Cosinus og Tangens, hvis du kender vinklerne..

Skriv et svar til: trekantsberegninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.