Matematik
Pyramide og Pyramidestub
30. november 2005 af
Eagle-Eye (Slettet)
Hejsa!
Jeg har lidt vanskeligeheder med at finde en formel til beregning af henh. en pyramidestubs lodrette side.
Jeg har en pyramidestub med disse mål:
Højde=5,2m
Grundfladelinjen/bredden[Længden AD]= 18m..
Den øvre del [Længden BC] er 5,4m.
Jeg har rumfangsmål, men det er ikke det jeg skal finde.. Derimod de skrå sider, der går opad!! Hjælp mig? Jeg mangler kun en formel, som sikkert er vildt enkel. Men har desværre glemt det i travlheden =)
Jeg har lidt vanskeligeheder med at finde en formel til beregning af henh. en pyramidestubs lodrette side.
Jeg har en pyramidestub med disse mål:
Højde=5,2m
Grundfladelinjen/bredden[Længden AD]= 18m..
Den øvre del [Længden BC] er 5,4m.
Jeg har rumfangsmål, men det er ikke det jeg skal finde.. Derimod de skrå sider, der går opad!! Hjælp mig? Jeg mangler kun en formel, som sikkert er vildt enkel. Men har desværre glemt det i travlheden =)
Skriv et svar til: Pyramide og Pyramidestub
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
