Kemi
organisk kemi
05. december 2005 af
sthlm (Slettet)
hvordan beregner jeg hvor mange gram Brom jeg kan addere til 2 ml cyclohexen, når jeg har en densitet på cyclohexen på 0,81g/ml
Svar #1
05. december 2005 af Mikziel (Slettet)
Har du ikke fået opgivet nogle stofmængder? eller koncentrationer?
hvis du har det, så kan du opskrive en reaktionsligning, og kigge på forholdende. skulle jeg da mene?
\\\\Mikziel
hvis du har det, så kan du opskrive en reaktionsligning, og kigge på forholdende. skulle jeg da mene?
\\\\Mikziel
Svar #2
05. december 2005 af frodo (Slettet)
m=p*V, hvor p=densitet
n=m/M
m=n*M
det er de formler du skal bruge kombineret med et reaktionsskema for additionsreaktionen.
n=m/M
m=n*M
det er de formler du skal bruge kombineret med et reaktionsskema for additionsreaktionen.
Skriv et svar til: organisk kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
