Matematik
Ligning
07. december 2005 af
Am0k (Slettet)
Hey!
4 katte og 3 killinger vejer 44kg, mens 3 katte og 2 killinger vejer 32kg. Idet alle katte vejer det samme, og alle killinger vejer det samme, skal du finde vægten af en kat og vægten af en killing.
Nogen der kan hjælpe. Husk udregninger så jeg forstår metoden :-)
Kristian
4 katte og 3 killinger vejer 44kg, mens 3 katte og 2 killinger vejer 32kg. Idet alle katte vejer det samme, og alle killinger vejer det samme, skal du finde vægten af en kat og vægten af en killing.
Nogen der kan hjælpe. Husk udregninger så jeg forstår metoden :-)
Kristian
Svar #1
07. december 2005 af Waterhouse (Slettet)
Vi kalder en kats vægt for K og en killings for N. Så har vi:
4K+3N=44
og
3K+2N=32
Har I lært at løse to ligninger med to ubekendte? For det er egentlig bare ligningsløseri derfra.
Man kan sikkert også løse den mere intuitivt, men det der er den generelle metode.
4K+3N=44
og
3K+2N=32
Har I lært at løse to ligninger med to ubekendte? For det er egentlig bare ligningsløseri derfra.
Man kan sikkert også løse den mere intuitivt, men det der er den generelle metode.
Svar #2
07. december 2005 af Am0k (Slettet)
Okay. Tak for det. Ja vi har lært at løse en ligning med 2 ubekendte.
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
