Matematik
integration og diferentiering
07. december 2005 af
stumpL (Slettet)
v(t)=-u*ln(1-k*t)-g*t
30 30
s(30)=S v(t)dt = S -u*ln(1-k*t)-g*t dt=?
0 0
vilnogen se om de kan løse dette integrale?
a(t)=v'(t) =???
vil nogen ikke også se om de kan differentiere den?
30 30
s(30)=S v(t)dt = S -u*ln(1-k*t)-g*t dt=?
0 0
vilnogen se om de kan løse dette integrale?
a(t)=v'(t) =???
vil nogen ikke også se om de kan differentiere den?
Svar #1
07. december 2005 af Epsilon (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/opg/ungdomsopg.php?o=3841
(5. Rumfærgestart)
//Epsilon
(5. Rumfærgestart)
//Epsilon
Skriv et svar til: integration og diferentiering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
