Fysik
Haster, 2 små fysik opg
07. december 2005 af
Konny (Slettet)
God aften, nogle der vil tjekke om disse to små opgaver er regnet rigtigt?
1. opg
En lysstråle sendes med en indfaldsvinkel på 74,9*C ned gennem en væskeoverflade. Brydningsvinklen er 45,3'C. Betsem væskens brydningsindeks
sin(74,9)/sin(45,3) = 1,35
2. opg
En lysstråle sendes fra laboratorieglas ind i vand. Brydningsvinklen i vandet er 26,3'C
Bestem indfadlsvinklen i glasset
Vi skal vel bruge den samme formel, hvor vi kun kender brydningsvinklen. Men så er der to ubekendte, vi kender ikke indfaldsvinklen og det tal der giver når indfalds- bliver / med brydningsvonklen
sin(i)/sin2(6,3) = ?
Please help me
1. opg
En lysstråle sendes med en indfaldsvinkel på 74,9*C ned gennem en væskeoverflade. Brydningsvinklen er 45,3'C. Betsem væskens brydningsindeks
sin(74,9)/sin(45,3) = 1,35
2. opg
En lysstråle sendes fra laboratorieglas ind i vand. Brydningsvinklen i vandet er 26,3'C
Bestem indfadlsvinklen i glasset
Vi skal vel bruge den samme formel, hvor vi kun kender brydningsvinklen. Men så er der to ubekendte, vi kender ikke indfaldsvinklen og det tal der giver når indfalds- bliver / med brydningsvonklen
sin(i)/sin2(6,3) = ?
Please help me
Svar #2
07. december 2005 af hund (Slettet)
man må vel tro at dit fundne brydningindex kan bruges, således:
sin(i)/sin2(6,3) = 1,35 ok ?
sin(i)/sin2(6,3) = 1,35 ok ?
Skriv et svar til: Haster, 2 små fysik opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
