Fysik
KERNER!..TJÆK
15. december 2005 af
lith (Slettet)
et radioaktivt præparat indeholder et stof med halveringstiden 3 døgn. Aktiviteten fra præparatet er til at begynde med 600Bq..
?hvor mange kerner henfalder i løbet af det første døgn??
k=ln2/t½=2,674*10^-6 s
24t=86400s
A(t)=A0*e^(t*t½)=600*e^(86400*2,674*10^-6)
=476,22
N=A/T=476,22/2,674*^10^-6
=1,78096*10^8....
ER DET RIGTIGT???...ELLER MANGLER JEG NOGET
?hvor mange kerner henfalder i løbet af det første døgn??
k=ln2/t½=2,674*10^-6 s
24t=86400s
A(t)=A0*e^(t*t½)=600*e^(86400*2,674*10^-6)
=476,22
N=A/T=476,22/2,674*^10^-6
=1,78096*10^8....
ER DET RIGTIGT???...ELLER MANGLER JEG NOGET
Skriv et svar til: KERNER!..TJÆK
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
