Matematik
Differentialregning
19. december 2005 af
jensbv (Slettet)
Opgaven lyder:
En funktion f er givet ved
f(x)= x^1/2 + 4/x
Beregn den værdi af x, for hvilken f har minimum.
Jeg er ikke helt sikker på hvad de mener med spørgsmålet eller hvordan man løser opgaven.
Kunne godt bruge lidt hjælp.
Mvh Jens
En funktion f er givet ved
f(x)= x^1/2 + 4/x
Beregn den værdi af x, for hvilken f har minimum.
Jeg er ikke helt sikker på hvad de mener med spørgsmålet eller hvordan man løser opgaven.
Kunne godt bruge lidt hjælp.
Mvh Jens
Svar #3
19. december 2005 af hund (Slettet)
Så forsøg om du kan bestemme monotoniforholdende for
f(x) = x^1/2 + 4/x
f(x) = x^1/2 + 4/x
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
