Matematik
Løsning af 2^x=5
03. januar 2006 af
daque (Slettet)
Hej.
Jeg er helt black-outed
2^x=5
hvad skal man gøre. noget med LN... kan ikke huske det
Jeg er helt black-outed
2^x=5
hvad skal man gøre. noget med LN... kan ikke huske det
Svar #1
03. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Lige netop!
2^x = 5 =>
ln(2^x) = ln(5) =>
x*ln(2) = ln(5) =>
x = ln(5)/ln(2)
2^x = 5 =>
ln(2^x) = ln(5) =>
x*ln(2) = ln(5) =>
x = ln(5)/ln(2)
Skriv et svar til: Løsning af 2^x=5
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
