Matematik
Differentialregning
05. januar 2006 af
JolleCas (Slettet)
Sådan set meget lige til opgave. Skal bare lige have knækket nøden....:
Vís ved at gøre prøve at for ethvert tal c gælder, at:
y = 3/2 + c * e^(-2x)
er løsning til differentialligningen:
y' = 3 - 2y
Any help?
/Casper
Vís ved at gøre prøve at for ethvert tal c gælder, at:
y = 3/2 + c * e^(-2x)
er løsning til differentialligningen:
y' = 3 - 2y
Any help?
/Casper
Svar #1
05. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Differentier udtrykket for y. Indsæt derefter y' og y i ligningen nedenunder og vis, at udtrykket på højresiden er lig udtrykket på vensresiden.
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
