Matematik

Differentialregning

09. januar 2006 af Carsten H (Slettet)
En differentialligning er givet ved dP/dt = 5*1,02^t, men hvordan kan jeg bestemme væksthastigheden for P til tiden t = 0 og t = 20? Er det blot at indsætte t-værdierne i ligningen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2006 af fixer (Slettet)

Ja, for den afledede er netop raten hvormed P ændres.

Svar #2
09. januar 2006 af Carsten H (Slettet)

Hvordan kan jeg bestemme hvor mange procent P forøges med fra t = 0 til t = 20?

Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.