Fysik
DATA BOG - varmekapacilitet
25. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hej er der nogle der kan sige hvad varmekapaciliteten for jern og for kobber er, mangler en databog, på forhånd tak
Svar #2
25. november 2003 af HumanPiXiE (Slettet)
Jo,
Specifik varmekapacitet for:
Kobber = 387 J/(Kg*K)
Jern = 452 J/(Kg*K)
:)
Specifik varmekapacitet for:
Kobber = 387 J/(Kg*K)
Jern = 452 J/(Kg*K)
:)
Skriv et svar til: DATA BOG - varmekapacilitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
