Fysik

Bølgelære 2

14. januar 2006 af Mani4 (Slettet)
f = 1,028 * (h / L^2) * v

Hvordan isollere jeg L^2?

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2006 af 150972 (Slettet)

f*1,028*h*v=L^2

Svar #2
14. januar 2006 af Mani4 (Slettet)

Tak :^)

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2006 af 150972 (Slettet)

Det var da så lidt skulle det være en anden gang

Svar #4
14. januar 2006 af Mani4 (Slettet)

Det er altså ikke rigtig den måde du isollere L^2 på #1

resultatet stemmer i alt fald ikke overens...


Svar #5
14. januar 2006 af Mani4 (Slettet)

Jeg søger stadig svaret på hvordan man isollere L i følgende ligning:

f = 1,028 * (h/L^2) * v


Svar #6
14. januar 2006 af Mani4 (Slettet)

okay fandt den selv.

L^2 = h / ( f / 1,028 * v )

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. januar 2006 af 150972 (Slettet)

Ja det kan jeg godt se.

L^2= (h*1,028*v)/f

Skriv et svar til: Bølgelære 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.