Tysk
Akut hælp fra tysk til dansk
16. januar 2006 af
sylke (Slettet)
breitere Größenauswahl
Größensprung von 6 cm
Größensprung von 6 cm
Svar #1
16. januar 2006 af danielruhmann (Slettet)
Jeg ville oversætte det således:
breitere Größenauswahl = Større sortiment/udvalg
Größensprung - dirkete oversat = størelsesspring. Måske du kunne komme med konteksten. Jeg kunne forestille mig, at det handlede om en "forstørrelse/ændring på 6 cm".
Man kan vel sige: "ein Größensprung von 10 zu 14 ist ja nun auch minimal."
Her må der være tale om en "ændring" i størrelsesforholdet.
breitere Größenauswahl = Større sortiment/udvalg
Größensprung - dirkete oversat = størelsesspring. Måske du kunne komme med konteksten. Jeg kunne forestille mig, at det handlede om en "forstørrelse/ændring på 6 cm".
Man kan vel sige: "ein Größensprung von 10 zu 14 ist ja nun auch minimal."
Her må der være tale om en "ændring" i størrelsesforholdet.
Skriv et svar til: Akut hælp fra tysk til dansk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
