Kemi

Ætsning af kobber

16. januar 2006 af Kemi-fisk (Slettet)
Ætsning af kobber - opgave 3

Er der nogen der har lavet den? -Ikke at I skal give mig svaret bare sådan lige, men bare for at høre om nogen har lavet den før, og kan hjælpe med den...

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2006 af 150972 (Slettet)

Fra hvilken bog???

Svar #2
16. januar 2006 af Kemi-fisk (Slettet)

Det er fra den røde opgave bog... sæt 9 opgave 3

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2006 af 150972 (Slettet)

Den røde opgavebog???? hvad hedder bogen?

Svar #4
16. januar 2006 af Kemi-fisk (Slettet)

Den hedder bare Opgaver Kemi
Den er ja, rød... og så er der mus uden på, tegnet i hvidt... A-niveau

Svar #5
16. januar 2006 af Kemi-fisk (Slettet)

ingen der har lavet den, og evt gider hjælpe med opg d) ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2006 af frodo (Slettet)

du har din cellereaktion, og du ved hvor meget kobber der er forsvundet, og hvor meget af hver af jernionerne, der er hhv. forsvundet og dannet på det givne tidspunkt. Deraf kan du finde koncentrationerne og indsætte i nernsts lov.

Svar #7
16. januar 2006 af Kemi-fisk (Slettet)

Ja, jeg har tænkt på lidt af det samme, men hvordan finder jeg de koncentrationer, og hvilke koncentrationer er det jeg skal nå frem til?


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. januar 2006 af frodo (Slettet)

m(Cu)=5,08g => n(Cu)=?
=> n(Fe3+)=?
n(Fe2+)=?

dette kan du finde ud af ved at betragte cellereaktionen..

har ikke regnet opgaven, så jeg har ikke de konkrete tal

Svar #9
21. januar 2006 af Kemi-fisk (Slettet)

tak for hjælpen - jeg har fået det løst, med det du skrev, og noget af læreren også :-) Så tak..!

Skriv et svar til: Ætsning af kobber

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.