Kemi
Navngivning af alkener
17. januar 2006 af
kastermedkat (Slettet)
Hej.
Navngiver man alkener med flere dobbeltbindinger anderledes end almindelige??
fx.
ch2=ch-ch2-ch=ch2
Hedden den 1-pentan?? eller 1,4-pentan??
Navngiver man alkener med flere dobbeltbindinger anderledes end almindelige??
fx.
ch2=ch-ch2-ch=ch2
Hedden den 1-pentan?? eller 1,4-pentan??
Svar #1
17. januar 2006 af Larsendrengen (Slettet)
CH2=CH-CH2-CH=CH2 hedder 1,4-pentadien eller mere trivielt divinylmethane
Skriv et svar til: Navngivning af alkener
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
