Matematik

Medianer og vinkelhalvering?

02. december 2003 af SP anonym (Slettet)
Hey..

Hvordan beregner man længden af en median, m(a) og længden af vinkelhalveringslinjen v(a)...?

Altså man kan jo tegne trekanten med siderne a=7,8 , b=8,5 , c=6,9 og så måle med linialen, men hvordan kan disse ting beregnes?

Kan i hjælpe mig? Jeg har målt dem m(a)=6,7 og m(v)=6,5.

Svar #1
02. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe?
Jeg ska bare vide om hvordan man beregner de to ting, er der nogle formler eller regler man kan bruge?

Ska bruge den i dag...

Svar #2
02. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Hello Eddi...
This is Eddi!

Kan i ikke hjælpe mig, seriøst!?
Jeg bliver simpelthen nødt til at få et råd her!

Come on.. hjælp en fattig!

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2003 af Vega107 (Slettet)

Har du ikke en matematikbog hvor der står noget i?? Måske en formelsamling eller matematikleksikon??

Svar #4
02. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Nej, det er nemlig det jeg ikke har! Øv.. Har du heller ikk?
Kan du hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2003 af Vega107 (Slettet)

Det tror jeg ikke rigtigt jeg kan.. har set i leksikon og matematikformelsamlinger men kan ikke finde noget

Skriv et svar til: Medianer og vinkelhalvering?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.