Matematik
Kompliceret potensligning
23. januar 2006 af
snejst (Slettet)
Jeg skal finde frem til en ligning på y=b*a^t. Jeg er gået i stå ved
y=36,14*10^(t/-23,3).
Jeg har brugt et computerprogram til at finde resultatet. Det er y=36,14*0,905903^t
Jeg skal bare vide hvordan jeg kan komme frem til det.
y=36,14*10^(t/-23,3).
Jeg har brugt et computerprogram til at finde resultatet. Det er y=36,14*0,905903^t
Jeg skal bare vide hvordan jeg kan komme frem til det.
Svar #1
24. januar 2006 af sigmund (Slettet)
y=36.14*10^(t/-23,3) det samme som y=36.14*[10^(-1/23.3)]^t. Ved at udregne 10^(-1/23.3) får du netop 0.905903 (med 6 decimaler).
Skriv et svar til: Kompliceret potensligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
