Matematik
Bestem en eksakt regneforskrift.
01. februar 2006 af
Andreassw (Slettet)
1307* Bestem en eksakt regneforskrift for den eksponentialfunktion f, hvis graf går gennem punktet (-4,6)
f(x) = (1/4rod(6))^X
gælder at altid at det er
f(x) = (1/(-xkoordrod(y-koord))^x
eller er det blot et tilfælde?
f(x) = (1/4rod(6))^X
gælder at altid at det er
f(x) = (1/(-xkoordrod(y-koord))^x
eller er det blot et tilfælde?
Skriv et svar til: Bestem en eksakt regneforskrift.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
