Matematik
afl. - hjælp - skal afleveres imorgen!!
09. februar 2006 af
afghan (Slettet)
1) gør rede , for ar funktionen
f(x) = e^x + x
er løsning til differentialligningen
dy/dx = y-x+1
f(x) = e^x + x
er løsning til differentialligningen
dy/dx = y-x+1
Svar #1
09. februar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Nej, det skal _du_, ikke os!
Men såfremt du gerne vil have hjælp, så kan jeg anbefale dig af differentiere f og så ellers bare indsætte f'(x) = dy/dx på venstresiden i differentialligningen og vise, at det faktisk er lig med udtrykket på højre side (husk, at y = f(x)).
Men såfremt du gerne vil have hjælp, så kan jeg anbefale dig af differentiere f og så ellers bare indsætte f'(x) = dy/dx på venstresiden i differentialligningen og vise, at det faktisk er lig med udtrykket på højre side (husk, at y = f(x)).
Svar #2
09. februar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#1:
Rettelse:
``Nej, det skal _du_, ikke os!'' --> ``Nej, det skal vi ikke -- det skal _du_!''
Rettelse:
``Nej, det skal _du_, ikke os!'' --> ``Nej, det skal vi ikke -- det skal _du_!''
Skriv et svar til: afl. - hjælp - skal afleveres imorgen!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
