Matematik
Løsning af log ligning
14. februar 2006 af
Wasseup! (Slettet)
Hej.
Jeg ved det her nok er et meget dumt spørgsmål, men ja har altid haft en del problemer med logaritme ligninger, så hvis der var nogle her der kunne give mig en ide til hvordan denne ligning løses, kunne det være fint:
log(x+2)-log(x+1)=1
Jeg ved det her nok er et meget dumt spørgsmål, men ja har altid haft en del problemer med logaritme ligninger, så hvis der var nogle her der kunne give mig en ide til hvordan denne ligning løses, kunne det være fint:
log(x+2)-log(x+1)=1
Svar #1
14. februar 2006 af IBM (Slettet)
Udnyt følgende logarimteregneregler:
log(a/b)=loga-logb
y = logx <=> x = 10^(y)
log(a/b)=loga-logb
y = logx <=> x = 10^(y)
Skriv et svar til: Løsning af log ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
