Matematik

nem opgave

21. februar 2006 af LiL-H (Slettet)
Andersen har 103 km til sit sommerhus. han kører derop med en gennemsnitsfart på 78 km/t. hvor mange min. bruger han på at køre frem og tilbage?
Jeg har et svar som hedder 158 min. Er dette korrekt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt.

Brug en passende overskrift næste gang!

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2006 af Peden (Slettet)

Nej.

78km/t svarer til 78km/60 minutter, prøv selv at regne videre.

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2006 af Mani4 (Slettet)

t = ( a * 60 ) / h

hvor:
t = tiden, a = hastigheden, h = strækningen

husk at gang strækningen med 2 (han skal jo frem og tilbage)

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2006 af Peden (Slettet)

Av, frem og tilbage det havde jeg ikke set...

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

erm #0 hvis den er nem så behøver du vel ikke spørge om det??

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. februar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#5 i reference til #1

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. februar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#4:
Jeg havde heller ikke set at han skulle begge veje -- 158 min. er korrekt!

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. februar 2006 af fixer (Slettet)

Dog står der ikke, at han kører hjem med samme gennemsnitsfart. Det er skidt, at man er nødt til at antage det.

Svar #9
24. februar 2006 af LiL-H (Slettet)

#5: Det er nem for jer! Jeg skal nok vælge en passende overskrift næste gang, kunne ikke lige finde på noget at skrive.
Er mit svar (#0) så rigtigt alligevel?

Skriv et svar til: nem opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.