Fysik
navnet på en symbol
25. februar 2006 af
kulfi (Slettet)
Hey
hvad er SI-enheden og forklaring på denne symbol:
Lf
Nogen der kan hjælpe mig med det???
hvad er SI-enheden og forklaring på denne symbol:
Lf
Nogen der kan hjælpe mig med det???
Svar #2
25. februar 2006 af kulfi (Slettet)
forstod jeg ikke noget af den kommer fra den her formel:
Lf = Qf / m
Lf = Qf / m
Svar #3
25. februar 2006 af baloon (Slettet)
Det er isens fordampningsvarme, og på samme måde kan du finde isens smeltevarme på akkurat samme måde Ls=Qs/m.
Håber det hjalp.
Håber det hjalp.
Skriv et svar til: navnet på en symbol
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
