Kemi
Gaskonstanten
26. februar 2006 af
hiat (Slettet)
Er der ikke lige en, der vil vise:
8,31 J/(K*mol) = x (bar*L)/(K*mol)
Hvad skal x være?
8,31 J/(K*mol) = x (bar*L)/(K*mol)
Hvad skal x være?
Svar #2
26. februar 2006 af frodo (Slettet)
nej.
[J]=Pa*m^3
bar=10^5 Pa
L=10^(-3)m^3
se hvad du kan få ud af det..
[J]=Pa*m^3
bar=10^5 Pa
L=10^(-3)m^3
se hvad du kan få ud af det..
Svar #3
26. februar 2006 af hiat (Slettet)
Okay... kan det så passe at:
8,31 J/(K*mol) = 0,0831 (bar*L)/(K*mol)
8,31 J/(K*mol) = 0,0831 (bar*L)/(K*mol)
Skriv et svar til: Gaskonstanten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
