Matematik
reducering og isolering
01. marts 2006 af
mr.man (Slettet)
Hey,
Hvordan reducerer man 16x+4/16-4x?
Og hvordan isolerer man m^2 i dette: R= a*l/5*m^2?
Jeg kunne godt tænke mig at se nogle mellemregninger, som kan være med til, at jeg forstår måden at regne det ud på!!
/Tak/
Hvordan reducerer man 16x+4/16-4x?
Og hvordan isolerer man m^2 i dette: R= a*l/5*m^2?
Jeg kunne godt tænke mig at se nogle mellemregninger, som kan være med til, at jeg forstår måden at regne det ud på!!
/Tak/
Svar #1
01. marts 2006 af pellepeter (Slettet)
Reduktion:
16x+4/16-4x=
4(4x+1)/4(4-x)=
4x+1/4-x
Isolering:
Prøv at dividere de to første led over på venstre side...
16x+4/16-4x=
4(4x+1)/4(4-x)=
4x+1/4-x
Isolering:
Prøv at dividere de to første led over på venstre side...
Svar #2
01. marts 2006 af Sentinox (Slettet)
I den første, som jeg antager er af denne form:
(16*x+4)/(16-4x)
Kan der hvis det er hele udtrykket kun forkortes med 4, og dermed:
(4*x+1)/(4-x)
Nummer 2:
R= a*l/5*m^2 <=> R/a =1/5*m^2 <=> m^2 = 5*R/a
//Sentinox
(16*x+4)/(16-4x)
Kan der hvis det er hele udtrykket kun forkortes med 4, og dermed:
(4*x+1)/(4-x)
Nummer 2:
R= a*l/5*m^2 <=> R/a =1/5*m^2 <=> m^2 = 5*R/a
//Sentinox
Skriv et svar til: reducering og isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
