Kemi
van der waals og london
07. marts 2006 af
Christinana (Slettet)
Hvad er det nu lige forskellen på van der Waals og London-bindinger er?
Svar #1
07. marts 2006 af frodo (Slettet)
van der waals kræfter= intermolekylære bindinger
londonbindinger: en _type_ intermolekylære bindinger
londonbindinger er altså en ægte delmængde af van der waals kræfter.
londonbindinger: en _type_ intermolekylære bindinger
londonbindinger er altså en ægte delmængde af van der waals kræfter.
Svar #2
07. marts 2006 af Christinana (Slettet)
Nåh ja, det var sådan det var :)
andre intermolekylære bindinger, er det sådan noget som hydrogenbinding og dipol-dipol?
london = meget svage mellem alle molekyler, ikke?
andre intermolekylære bindinger, er det sådan noget som hydrogenbinding og dipol-dipol?
london = meget svage mellem alle molekyler, ikke?
Svar #3
07. marts 2006 af frodo (Slettet)
jo, hydrogenbindinger og dipol-dipol-bindinger er også intermolekylære bindinger.
alle intermolekylære bindinger er svage
alle intermolekylære bindinger er svage
Skriv et svar til: van der waals og london
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
