Matematik

Grafer

08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)
Jeg skal have hjælp til at kunne finde ud af at finde en funktion til min graf.
skæringspunktet er -0,34
og hældningstallet er ½ .
nogle der kan hjælpe mig med det ?
jeg ved at y=ax+b

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Du bliver altså nødt til at oploade en tegningen, for ud fra ovenstående, kan jeg i hvert fald ikke gennemskue hvad der foregår.

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#1:
Rettelse:

en tegningen --> en tegning af grafen

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2006 af dnadan (Slettet)

hvis -0,34 er skæringen med y aksen, er funktionen altså:
y=1/2x-0,34
Men upload en tegning, eller forklar lidt mere hva du med med skærringspunktet...

Svar #4
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

hvordan kan jeg sætte den ind her ?

Svar #5
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

hvordan oploader jeg en tegning ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#5:
Brug for eksempel http://peecee.dk/.

Svar #7
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

Tak, og hvad så bagefter ?

Svar #8
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

Linket til grafen er her :
http://peecee.dk/?id=31312

Brugbart svar (0)

Svar #9
08. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Hvad mener du med ``hvad så bagefter''?

Brugbart svar (0)

Svar #10
08. marts 2006 af dnadan (Slettet)

scan billedet ind(eller tegn i et program) upload det på www.peecee.dk, og læg derefter linket ind på denne side...

Brugbart svar (0)

Svar #11
08. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#7:
Læs #3 igen.

Svar #12
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

hvorfor skulle jeg læse 3'eren igen ?
jeg har jo forklaret hvad skæringspunktet er ? ;/
og man kan også se det på grafen.
hvad bliver funktionen så, det er der jeg ikke er med ?

Brugbart svar (0)

Svar #13
08. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#12:
Jamen altså ... dnadan har været så flink at give dig svaret i #3, derfor synes jeg det kunne være en god idé, hvis du læste det indlæg igen.

Svar #14
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

når man skal finde ud af funktionen ikke , så starter man med y=ax+b
hvordan kan plusset så blive til MINUS?

Svar #15
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

nå fordi -0,34 er et minus tal, og +-, bliver til minus , ikke ? :D

Brugbart svar (0)

Svar #16
08. marts 2006 af dnadan (Slettet)

b er skærringen med y aksen, og da du har slæringen med y-aksen, kan dette jo bare indsættes, og da du kender hældningen(a) så har du altså fundet funktionen...

Svar #17
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

tusind tak DNADAN , og alle jer andre som hjalp . Fuck man jeg er bare glad .
i har reddet min dag.jeg står i gæld . :b

Svar #18
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

jeg er ikke sikker på mit hældningstal, nogle der har lyst til at tjekke det på denne her graf :
http://peecee.dk/?id=31312

Brugbart svar (0)

Svar #19
08. marts 2006 af dnadan (Slettet)

tja du har vel 2 punkter(x1;y1) og (x2;y2), indsæt dette i:

a=(y2-y1)/(x2-x1)

Skriv et svar til: Grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.