Samfundsfag
Demografisk udvikling
15. marts 2006 af
jacokos (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig, med at definere hvad demografisk udvikling er? Har selv en ide om at , det er hvor mange ældre der er på arbejdsmarkede i forhold til hvor mange der ialt er på arbejdsmarkedet. Er jeg helt væk fra vinduet? :)
Svar #1
15. marts 2006 af danielruhmann (Slettet)
Demografi betyder befolkningsbeskrivelse.
Altså beskriver det den demografiske udvikling befolknings udvikling?
1900 = 2.7 millioner mennesker i dk
2006 = 5.2 millioner
Er du med?
derudover ser man normalt på:
væksten, fordelingen i befolkning (land/by) og ikke mindst strukturen (aldersgruppering/etnisk befolkning)
Altså beskriver det den demografiske udvikling befolknings udvikling?
1900 = 2.7 millioner mennesker i dk
2006 = 5.2 millioner
Er du med?
derudover ser man normalt på:
væksten, fordelingen i befolkning (land/by) og ikke mindst strukturen (aldersgruppering/etnisk befolkning)
Skriv et svar til: Demografisk udvikling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
