Matematik
forskrift for diff.ligning
18. marts 2006 af
KR. (Slettet)
Hejsa!
dy/dx = 1 /x*y , x>0 og yP(1,-2)
Jeg skal nu bestemme en forskrift for denne, men hvordan??
S(1/g(y) dy = S1/x ? er det sådan j skal gøre?
dy/dx = 1 /x*y , x>0 og yP(1,-2)
Jeg skal nu bestemme en forskrift for denne, men hvordan??
S(1/g(y) dy = S1/x ? er det sådan j skal gøre?
Svar #1
18. marts 2006 af hund (Slettet)
S 1/y dy = S 1/x dx <=>
ln|y|=ln|x|+k
Indsæt nu dit punkt for at bestemme k. Derefter kan du så bestemme en forskrift.
/hund
ln|y|=ln|x|+k
Indsæt nu dit punkt for at bestemme k. Derefter kan du så bestemme en forskrift.
/hund
Svar #2
18. marts 2006 af KR. (Slettet)
Mange tak! God weekend til alle, undtagen Silkeborg/Viborg:P
Skriv et svar til: forskrift for diff.ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
