Matematik

Forkort

20. marts 2006 af rizza (Slettet)
Hvordan forkorter man:
(x^2-1)/(x-1)

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2006 af Benjamin. (Slettet)

Omskriv x^2-1 vha. a^2-b^2=(a+b)(a-b)

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2006 af mathon

x^2-1= x^2-1^2=(x+1)(x-1);

(x+1)(x-1)/(x-1)=x+1

Skriv et svar til: Forkort

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.