Fysik
isoler d!
28. marts 2006 af
PreXus (Slettet)
Hey !
Ja ved godt at dette her skulle være noget af det nemmeste, men fakta er at jeg konstant bliver ved med at få mærkelige resultater. Tror grunden ligger i at jeg får isoleret d forkert i min ligning.
2d*sin(v) = m*lambda
Nogen som kan hjælpe, så d bliver isoleret?
Ja ved godt at dette her skulle være noget af det nemmeste, men fakta er at jeg konstant bliver ved med at få mærkelige resultater. Tror grunden ligger i at jeg får isoleret d forkert i min ligning.
2d*sin(v) = m*lambda
Nogen som kan hjælpe, så d bliver isoleret?
Svar #2
28. marts 2006 af PreXus (Slettet)
så havde jeg da vidst gjort det det rigtigt.. så må det jo været et andet sted fejlen ligger :)
Men tak for svaret alligevel, så ved jeg da i hvertfald det er den rigtige formel jeg bruger..
Men tak for svaret alligevel, så ved jeg da i hvertfald det er den rigtige formel jeg bruger..
Svar #3
28. marts 2006 af PreXus (Slettet)
Kan det så ikke også passe at hvis jeg skal isolere sinv så bliver det
sinv = =(lambda*m)/(2*d) ?
sinv = =(lambda*m)/(2*d) ?
Svar #5
29. marts 2006 af Mani4 (Slettet)
husk gitterkonstant d er lig afstanden mellem hver streg i gitteret og ikke hvor mang streger gitteret er på.
det kunne måske være der du går galt i byen :)
det kunne måske være der du går galt i byen :)
Skriv et svar til: isoler d!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
