Matematik
Theta
18. december 2003 af
LilLulu (Slettet)
Hejsa..
Håber I kan hjælpe mig!
Jeg skal udregne λ ved hjælp af formlen sin(θn) = n * λ / d
Men hvad er theta? Opgaven handler om brydningsindeks med gitter og n er 1.ordenen, d er gitterkonstanten
Håber på hjælp c",)
Håber I kan hjælpe mig!
Jeg skal udregne λ ved hjælp af formlen sin(θn) = n * λ / d
Men hvad er theta? Opgaven handler om brydningsindeks med gitter og n er 1.ordenen, d er gitterkonstanten
Håber på hjælp c",)
Svar #1
18. december 2003 af LilLulu (Slettet)
okay.. det kan man ikke
Jeg skal udregne lambda ved hjælp af formlen
sin(theta i n'te) = n * lambda / d
Jeg skal udregne lambda ved hjælp af formlen
sin(theta i n'te) = n * lambda / d
Svar #2
18. december 2003 af iB (Slettet)
Stop mig, hvis jeg har overset noget, men hvorfor kan man ikke bare sige at:
Lambda = sin(theta^n)/n *d
?
Lambda = sin(theta^n)/n *d
?
Svar #3
18. december 2003 af HumanPiXiE (Slettet)
Hey
Theta er vinklen fra midterstrålen. I dit tilfælde er det vinklen mellem midterstrålen og strålen, som går til 1.orden.
Theta er vinklen fra midterstrålen. I dit tilfælde er det vinklen mellem midterstrålen og strålen, som går til 1.orden.
Skriv et svar til: Theta
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
