Kemi

Titrering HASTER

02. april 2006 af Bjarkee (Slettet)
Hej,
Jeg har følgende opgaver, jeg godt kunne bruge noget hjælp til:

1) Beregn stofmængden af AgNO3 i det tilsatte volumen 0,0500 M AgNO3

- n = m/M

n = 0,0500 / 169,8729

n = 2,94*10^-4

Hvor stor en stofmængde Ag+ er der tilsat?

Hvor stor en stofmængde Cl- indeholder 25,0 mL fortyndet havvand?

På forhånd tak
Bjarke

ps, der bliver måske tilsat flere spørgsmål

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2006 af Quasar (Slettet)

Kom med titreringsresultater...

Svar #2
02. april 2006 af Bjarkee (Slettet)

øhhh, ækvivalenspunktet lå på 6

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2006 af Tissi (Slettet)

#0
§1 Giv dit indlæg en sigende overskrift.
Ikke noget med at skrive "HJÆÆLP !!", "Rettelse" eller "Ekspert Søges". Brug hellere en længere overskrift hvori du inkluderer navnet på oversættelsen, forfatteren etc.

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. april 2006 af timothy (Slettet)

#3 der står nu "titrering" det skulle give en ide om hvad det handler om :-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. april 2006 af IMB (Slettet)

Nej, din udregning er ikke korrekt.
Kom med alle dine resultater, og HUSK ENHEDER!

Svar #6
02. april 2006 af Bjarkee (Slettet)

#5) Hvad mener du med alle?

Jeg tror jeg har glemt, at skrive dem ned, sååå... jeg må vente til jeg har dem

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. april 2006 af IMB (Slettet)

"1) Beregn stofmængden af AgNO3 i det tilsatte volumen 0,0500 M AgNO3."

Hvad er V?
Du skal bruge denne sammenhæng: c=n/V

Brugbart svar (0)

Svar #8
02. april 2006 af IMB (Slettet)

Du kan ikke bruge n=m/M, da AgNO3 er i en vandig opløsning.

Skriv et svar til: Titrering HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.