Matematik
betinget sandsynlighed
17. april 2006 af
kubbi (Slettet)
hvis en terning kastes 5 gange. sandsynligheden for at den min. 1 gange viser 3, når den højst viser 3 3 gange.
Her er mit forslag:
p(A|B) = p(AnB)/p(B)
p(AnB)=binomcdf(5,1/6,3)-binomcdf(5,1/6,1)=0,193
p(B)=binomcdf(5,1/6,3)=0,997
p(A|B)=0,193/0,997 =0,194
er det rigtigt???
Her er mit forslag:
p(A|B) = p(AnB)/p(B)
p(AnB)=binomcdf(5,1/6,3)-binomcdf(5,1/6,1)=0,193
p(B)=binomcdf(5,1/6,3)=0,997
p(A|B)=0,193/0,997 =0,194
er det rigtigt???
Skriv et svar til: betinget sandsynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
