Matematik
proportionalitet (?)
17. april 2006 af
sandi (Slettet)
Hej..
Der er nogen er ikke har forstået..hvad er en proportionalitets faktior?? og hvordan kan der forkomme proportionalitet ml. 2 størrelser i en formel??
håber nogen vil forklare mig det.. :)
Der er nogen er ikke har forstået..hvad er en proportionalitets faktior?? og hvordan kan der forkomme proportionalitet ml. 2 størrelser i en formel??
håber nogen vil forklare mig det.. :)
Svar #1
17. april 2006 af ibibib (Slettet)
Hvis forholdet (læs: når du dividerer dem) mellem to størrelser er konstant er størrelserne proportionale.
y/x = k eller y = k·x
y/x = k eller y = k·x
Skriv et svar til: proportionalitet (?)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
