Matematik
eksakte værdi
20. april 2006 af
Hollywoodstar (Slettet)
hvordan kan jeg lave angive en eksakte værdi for afstanden
T(7/4;57/8)
linjen m 2x-2
dist =
((2*(7/4)-2-(57/8))/(kvadrat(2)^2+1)) = 2,5155
men jeg angive det i ekakte værdi, hvordan gør jeg det????
T(7/4;57/8)
linjen m 2x-2
dist =
((2*(7/4)-2-(57/8))/(kvadrat(2)^2+1)) = 2,5155
men jeg angive det i ekakte værdi, hvordan gør jeg det????
Svar #1
20. april 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)
Du må jo prøve at reducere udtrykket til noget der er så pænt som muligt.....f.eks. kv.rod(505/64)...eller noget pænere..
Svar #2
20. april 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)
Og Holly...husk lige den numeriske værdi af din tæller..ellers får du noget negativt..
Skriv et svar til: eksakte værdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
