Matematik

reduktion

22. april 2006 af IIII (Slettet)
Hvordan gør man

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2006 af proppistol (Slettet)

Gør man hvad?

Svar #2
22. april 2006 af IIII (Slettet)

3u^2 + 3 - u^2

+ bliver til -

u^2 = u*u

3u^2 = u^2 + u^2 + u^2

3u^2 + 3 - u^2 = 3u^2 - u^2 + 3 = 2 u^2 + 3

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2006 af proppistol (Slettet)

3u^2 = u^2 + u^2 + u^2

Er forkert!
Jeg kan ikke rigtig forstå det du skriver i sidste linje.

Svar #4
22. april 2006 af IIII (Slettet)

4a + 2b -3a

a + 2b

7v - 7 v+3

6v -4

Svar #5
22. april 2006 af IIII (Slettet)

3u^2 = u^2 + u^2 + u^2 eller 3 * u^2 eller 3u^2

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2006 af proppistol (Slettet)

Mener du (3u)^3 eller det du har skrevet?

Svar #7
22. april 2006 af IIII (Slettet)

jeg forstår ikke hvordan man kan regne sådan noget ud! Hvad gør man + man -man en der vil forklare dette ordentligt ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. april 2006 af proppistol (Slettet)

Der er to muligheder, alt efter parenteser:

3u^2 = 3*u*u

Med parentes:
(3u)^2 = 9u^2 ( eller 9*u*u)

Svar #9
22. april 2006 af IIII (Slettet)

Nogen der lige vil fortælle om 2.gradsligninger, parabler, Algebra, recduktion, ligning, Funktioner, Hvad man skal taste ind på lommeregner eller hvordan man kan regne det ud.

Brugbart svar (0)

Svar #10
22. april 2006 af proppistol (Slettet)

Kan du ikke være mere konkret?

Brug evt. din bog. Meget bedre end online-læring, da den er mere uddybende, mere præcis og mere pædagogisk.

Svar #11
22. april 2006 af IIII (Slettet)

Den rette linies ligning

Y =1,8x + 32

X - 0 - 10 - 20 - 100
Y - 32 - 50 - 68 - 212

Skriv et svar til: reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.